Nå fram med ditt budskap! Logotyp
   Hem | Tjänster | Kunder | Aktuellt | Om QualiTell

 
 
Nyheter
Nyheter
 
2014-12-08   Julmingel på Brewhouse
2014-12-05   LaRos ny kund
2014-12-03   StartUp Bar i Stockholm
2014-12-03   Ängby camping ny kund
2014-12-03   Ny facebooksida

 
2014-12-08
Julmingel på Brewhouse

Brewhouse på Åvägen 24 i Göteborg är en företagsinkubator med fokus på företag inom kultur och media.
 
Måndag 8 december var QualiTell Communication närvarande på Brewhouses julmingel och pop up-mässa och träffade många intressanta nyföretag inom media och kommunikation. Ett litet axplock bland många spännande företag som vi säkert kommer att få höra mer av framöver:
 
Figuracy har utvecklat ett smart sätt att hitta kläder som passar just dig. Mindora fixar crowdfunding för kulturområdet. Odjuret är ett produktionsbolag som skapar visuell kommunikation.

 
2014-12-05
LaRos ny kund

LaRos på Kristinelundsgatan 7 i Göteborg erbjuder en noggrant utvald och unik mix av italienska designermärken som inte finns någon annanstans.
 
QualiTell Communication har fått i uppdrag av LaRos att utveckla verksamheten genom att identifiera utvalda målgrupper samt utveckla och genomföra strategier för att nå dessa målgrupper med effektiv marknadsföring.
 
Läs mer om LaRos på hemsidan och facebooksidan.

 
2014-12-03
StartUp Bar i Stockholm

StartUp Bar är ett entreprenörsmingel som arrangeras första onsdagen i varje månad av Evoque MediaHTL Hotels på Kungsgatan i Stockholm.
 
Onsdag 3 december fanns QualiTell Communication på plats, för kvällen agerandes levande broschyrställ med frågan "Finns du?" i skjortfickan. Dolt nedanför fickans kant fanns den lite längre frågan "Om ingen vet - finns du då?". För det räcker ju inte med en bra idé, man måste berätta om den också!

 
2014-12-02
Ängby camping ny kund

Ängby camping är en året runt-öppen familjecamping vid Mälarens strand i västra Stockholm. Här kan man bo i stuga, husvagn eller tält, och i direkt anslutning till campingplatsen ligger Ängbybadet med sandstrand, bryggor och vattenrutschbana.
 
QualiTell Communication har fått i uppdrag av Ängby camping att utveckla campingens marknadsföring, inklusive hemsida och facebooksida, samt att i samband med detta även göra en översyn av campingens IT-infrastruktur.
 
Läs mer om Ängby camping på hemsidan och facebooksidan.

 
2014-10-09
Ny facebooksida

QualiTell Communications hemsida har funnits i mer än 10 år. Den har tjänat sitt syfte väl, och skall förhoppningsvis fortsätta att göra så många år till. Utvecklingen går framåt, och det har nu blivit dags att komplettera hemsidan med en facebooksida.
 
Där hemsidan i huvudsak varit en informationssida, och skall vara så även i fortsättningen, så är facebooksidan tänkt att vara mer interaktiv och möjliggöra en dialog. Här kommer också att publiceras information om QualiTell Communications dagliga verksamhet.
 
Välkommen in och ta en titt på QualiTell Communications facebooksida.

 

QualiTell Communication, Färentunavägen 101, 179 75 Skå Tel: 08-560 30 000   Mobil: 0708-17 82 54   E-post: info@qualitell.se